STRO meubelen

Houten meubels op maat gemaakt!

Wij zijn STRO Meubelen


Welkom op de website van STRO Meubelen, wij zijn de meubelmakerij voor maatbouw projecten in de Drechtsteden. Wij maken al onze meubels speciaal opmaat voor u, zodat uw meubel perfect past in uw huis en inrichting. Al onze meubels worden met de hand gemaakt en afgewerkt, absoluut geen lopende band werk. Wij stellen hoge eisen aan onze meubels, denk daarbij aan het materiaal gebruik, duurzaamheid, constructief en sterk en vooral naar uw wens en eis.


Wij vinden het heel belangrijk om al onze meubels exclusief te maken, geen één meubel is bij ons het zelfde. Wij werken voortdurend aan perfectie en exclusiviteit. Bij ons staan uw woonwensen centraal en dragen wij zorg voor het realiseren hiervan. Bij ons bent u daarom aan het goede adres voor uw woonwensen of maatbouw projecten.


Met een breed scala aan materialen, en een goede product kennis kunnen wij u goed adviseren welke materialen het meest geschikt zijn voor uw meubels. In onze werkplaats hebben wij veel verschillende materialen op voorraad liggen zodat u zelf kan voelen/ervaren hoe deze materialen er uit zien en aanvoelen. 

In onze werkplaats maken wij zelf alle meubels, bent u geïnteresseerd en wilt u een kijkje komen nemen in onze werkplaats laat het ons dan weten dan plannen wij voor u een bezoek in en kunt u onze werkplaats in bedrijf bezichtigen. 

Bezoek onze werkplaats